zaterdag 16 februari 2013

zaterdag 16 februari

De hondjes doen het prima. Ik ben gestopt met Beike in de kist te voeren, want de pups komen op het voerbakje af, en gooien het om.( het leken wel haaien in een bassin, waar een druppel bloed in viel).
 Ik gaf Beike nog steeds in de kist haar eten, omdat ze er langer over doet dan de rest, ze krijgt zoveel meer. Kon ze rustig in privacy eten. Privacy is nu foetsie.
Dus het eten is weer net als vroeger. De roedel wordt steeds stabieler.

Gister en vandaag weer kindjes uit de buurt gehad ,heb de geboorte van het nest op de buurt-website gezet ( nou ja, buurt, buurtschap eigenlijk.) We hebben zelf geen kinderen, en ik wil de pups wel socialiseren met kleintjes. Dit gaat heel goed.
Als ze straks uit de kist zijn, wordt het helemaal dolle boel,lekker tutten en spelen met de grotere kinderen.

Vandaag bezoek gehad van Chris en lineke, ze zijn de baasjes van Skipper, volle zus van Beike. Was prachtig om te zien hoe Skipper en de pups reageren. Was tenslotte de eerste vreemde hond die binnenkwam.
De pups weten nu waar de ingang van de kist is, en gaan daar ook reikhalzend staan mekkeren als er bezoek komt ( als ze wakker zijn), of als ze honger hebben.
Ik heb alleen Douwe vandaag even gewogen, hij is de kleinste tenslotte:
595 gram
Woensdag gaan ze voor het eerst pap eten, dan weeg ik ze weer even allemaal.

We genieten nu echt van het stel, elke dag beleven ze weer wat anders.En wij kijken en verbazen ons. Het lijkt zo kwetsbaar en hulpeloos,maar ondertussen.............

                                            uhmpf
                                             uhmpf, zus help ff
                                           uhmpf
                                             kiek, ik kan loop'n
                                         teefje wit bij Lineke op schoot, geniet maar mee.....




1 opmerking:

  1. Ahhhh ohhhhhh, wat worden ze steeds aandoenlijker om te zien. Heel voorzichtig zie je al de ondeugende Markiesjesblik verschijnen ;). Wat leuk dat ome Skipper zo welkom door de pups ontvangen werd. En wat is het heerlijk genieten met en van het spul .....

    BeantwoordenVerwijderen