woensdag 13 februari 2013

woensdag 13 februari

Vandaag was er hooggeëerd pup bezoek, de familie te Veldhuis kwam kennismaken, met Beike, de pups en natuurlijk met mij.
Van te voren was er al leuk contact via de telefoon geweest, maar ja, om alles zeker te weten, is elkaar zien ook wel fijn.
En het was fijn! 
Voelt heel goed, en ik ben blij dat Djoeke (of Djoeky, Djoekie, daar over is nog discussie binnen de familie), goed terecht komt.
Er is geknuffeld, geknuffeld, en nog meer geknuffeld, dus de pups liggen voor pampus. De "oh's en ah's en kijk eens wat schattig", waren niet van de lucht, en Laura ( jongste baasje) wilde eigenlijk niet weg hier. Nou Laura, je komt maar snel weer langs, pup knuffelen, en als ze groter zijn, lekker spelen.
Beike en de andere honden gedroegen zich voorbeeldig, we zijn nog allemaal wezen wandelen, echt genieten.

Toen de familie weg ging, en ik nog stond te zwaaien, is Beike op tafel gesprongen en heeft de boterkoek snel even opgegeten. En we hebben het er nog over gehad!!!

                                           Laura met teefje rood 
                                             Derrek met Douwe
                                          Tjitske met teefje wit, Michel maakt foto's






1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke beelden weer, Thea en wat super fijn dat Djoeke zich kan verheugen op zo'n liefdevol, warm nest. Het blijft telkens prachtig om te zien hoe zo'n kleintje de harten weet te stelen van jong en oud.

    BeantwoordenVerwijderen